Zruste si imunitu!

17.01.2012 17:03

Vážený pán poslanec, vážená pani poslankyňa bývalej koalície, 

pred voľbami a v programovom vyhlásení vlády ste nám občanom či voličom sľúbili, že si zrušíte priestupkovú imunitu. Už rok a pol sme svedkami toho, že si z nás len robíte opäť srandu a k zrušeniu vlastnej imunity sa akosi nemáte. 

Zvyknete hovoriť, že ľudia by si mali byť rovní vo svojich právach a svojich povinnostiach. My, občania Slovenskej republiky sa však cítime v otázke imunity oprávnene tí menej rovní. Nepoznáme žiadny oprávnený dôvod, prečo by ste mohli beztrestne páchať akékoľvek priestupky. Domnievame sa, že by to malo byť práve naopak - mali by ste nám byť vzorom. 

Preto vás dôrazne žiadame, aby ste splnili svoj predvolebný sľub a priestupkovú imunitu si na februárovej schôdzi zrušili. V prípade, ak to tak neurobíte, budeme to považovať za rukolapný dôkaz vášho klamstva, čo patrične "oceníme" v nadchádzajúcich voľbách. 

Dokážte, že politiku nepovažujete za prostriedok, ako sa arogantne a beztrestne vysmievať ľuďom do tváre, ale za službu nám občanom, vašim voličom. Teraz máte unikátnu možnosť urobiť reálny skutok, ktorý od vás už 22 rokov očakávame namiesto prázdnych predvolebných sľubov! 

S pozdravom 
Občan SR - volič 
Peter Laťák

Zruste si imunitu!